Vakantiehuis Hasseberg
Rust Ruimte Natuur
 
 

Welkom op onze website

Ons geheel gerenoveerde vakantiehuis staat in een unieke omgeving op de grens van Nederland en Duitsland. Deze omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsers en wandelaars. Het vakantiehuis heeft een zeer grote (2200m2) natuurtuin waar u op zonnige dagen voldoende schaduw vindt onder de bomen maar ook een aantal zonnige zitjes met prachtig uitzicht op de omgeving.  Aan nederlandse kant ligt het uitgebreide natuurgebied "Westerwold" en aan duitse kant ligt het gevarieerde landschap van "Emsland".  Beiden hebben een veelheid aan wandel- en fietsroutes.  In de directe omgeving is aansluiting op het fietsknoopunten systeem.  Rondom het vakantiehuis ziet u heel veel verschillende vogels maar ook regelmatig reeën, hazen en eekhoorntjes. 

Het vakantiehuis is geschikt voor 2 tot 6 personen en is voorzien van alle voorzieningen en comfort.  Er zijn o.a. 3 slaapkamers en 2 badkamers.  Ook kan er naar wens nog een kinderledikantje in een slaapkamer naar keuze worden bijgeplaatst. In overleg kan door kleine kinderen gebruik worden gemaakt van een speeltuintje (zandbak, schommels en een speeltoren met glijbaan en touwklimrek).

Op deze website vindt u onder "recreatie" een groot aantal mogelijkheden voor culturele en recreatieve uitstapjes en in het vakantiehuis vindt u een map met toeristische en andere belangrijke informatie.

Huisdieren zijn niet toegestaan.  Roken in huis is ook niet toegestaan.

 


Rondom het vakantiehuis heeft u prachtige vergezichten over de Hasseberg en in de verte is de vesting Bourtange

  

 

In de grote natuurtuin zijn diverse zitjes

Opbellen
E-mail
Info